eye-of-the-tiger

Dames maken het spannend!

20180113 LianneWat een week hebben de dames van FIQAS Aalsmeer achter de rug… Eerst speelden ze op zondag 7 januari thuis tegen de dames van Eurobottle Voorwaarts (gewonnen), vervolgens op woensdagavond  de 10e  voor de beker, thuis tegen Havas (ook gewonnen, maar aan onze stand verplicht) en vervolgens op zaterdagavond weer thuis tegen de dames van PSV die steeds beter gaan spelen.

Lees meer...

Naar achtste finale bekertoernooi!

De dames van FIQAS Aalsmeer hebben woensdagavond hun bekerwedstrijd gewonnen. Ze waren duidelijk een maatje te groot voor Havas: 37-20. Door deze prima prestatie hebben ze zich geplaatst voor de achtste finales van het NHV bekertoernooi, waaraan ook de eredivisieploegen meedoen. De loting is binnenkort, de wedstrijden staan gepland voor 6-8 februari. Klik hier om de wedstrijd terug te kijken.

Dames winnen van Eurobottle Voorwaarts

20180106 AnneZaterdag 6 januari speelden de dames van FIQAS Aalsmeer hun eerste wedstrijd van 2018. Ze kregen Eurobottle Voorwaarts op bezoek. Deze tegenstander stond op de vierde plaats na de winterstop en ze moesten dan ook hun beste beentje voor gaan zetten om de punten in Aalsmeer te kunnen gaan houden. Eén ding kon wel uitmaken: bij Eurobottle Voorwaarts zijn ze gewend om zonder hars te spelen. Uit verloor FIQAS in ieder geval van het lekker snel spelende team uit het oosten van Nederland.

Lees meer...

Dames in regiofinale tegen Havas

Door winst in de tweede ronde van het NHV bekertoernooi wisten de dames van FIQAS Aalsmeer zich te plaatsen voor de regiofinale. Daarin nemen ze het op woensdag 10 januari a.s. op tegen Havas, een ploeg uit Almere die momenteel bovenaan staat in de Hoofdklasse B. De wedstrijd, in de Bloemhof, begint om 19.45 uur.