eye-of-the-tiger

Spannend duel tegen DSS eindigt gelijk

20171112 DS blijZondag 12 november stond voor de dames van FIQAS Aalsmeer een thuiswedstrijd op het programma. De groep is aan het eind van de ochtend met elkaar in de Bloemhof. Het ritme van verzamelen gaat net iets anders dan normaal maar komt natuurlijk goed. We spelen in hal 2, dat heeft voor- en nadelen… Wij laten ons er niet door beïnvloeden.

Lees meer...

Opnieuw punten voor FIQAS dames

20171104 DSOp zaterdagavond 4 november moesten de dames van FIQAS Aalsmeer in de Sporthal Boswijk in den Haag aantreden tegen de dames van Hercules. Doelstelling: wederom de punten mee terug naar Aalsmeer. Hercules stond in de ranglijst op dat moment een stukje onder ons en dus lagen er kansen. We beginnen aardig scherp aan de wedstrijd en nemen dan ook het voortouw. Fleur Houtzager, Samentha de Soet, Kelsey Maarse en Lisa Endhoven maken de nodige doelpunten en zijn dan ook goed op schot.

Lees meer...

Mooie overwinning op Bevo

20171028 DS 2 kleinZaterdagavond 28 oktober speelden de dames van FIQAS Aalsmeer thuis tegen de dames van Bevo. De tegenstander stond vooraf één plaats lager op de ranglijst staan! Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden! Maar dat werd het helemaal niet, want vooral de eerste helft speelde FIQAS Aalsmeer ijzersterk en legde daarmee de basis voor een solide overwinning.

Lees meer...

Dames winnen bij Westsite

FleurOp zaterdagavond 21 oktober moesten de dames van FIQAS Aalsmeer naar Amsterdam voor een uitwedstrijd bij Westsite. Ze hadden er weer zin in. De punten moesten weer mee naar Aalsmeer en dat zou geen gemakkelijk opdracht worden, lees maar mee! “Westsite opende de score, maar wij kwamen snel langszij en zo bleef het de eerste 10 minuten gelijk op gaan. Stand is dan 3-3.

Lees meer...