eye-of-the-tiger

Verlies FIQAS dames

De dames van FIQAS Aalsmeer speelden zaterdagavond hun tweede competitiewedstrijd in de Eerste Divisie uit bij Eurobottle/Voorwaarts in Twello. Deze ploeg promoveerde aan het eind van het vorig seizoen en is dus een nieuwkomer in de Eerste Divisie. Ze hadden hun eerste wedstrijd, uit bij de dames van Bevo met slechts één punt verschil verloren en wilden dat voor eigen publiek duidelijk rechtzetten.

Lees meer...

Dames starten goed

De dames van FIQAS Aalsmeer zijn hun eerste competitiewedstrijd in de Eerste Divisie, thuis tegen Quintus 2, goed gestart. Het team, onder leiding van Willing en Pesch, begon prima. De eerste penalty was voor onze dames en werd benut door Lisa Endhoven. En via doelpunten vanaf de cirkel, opbouw en nog wat penalty's stonden de dames na circa 7 minuten voor met 5-1.

Lees meer...

Nieuwe speelsters voor damesselectie

Phebe kleinKomend seizoen is de selectie van de dames van FIQAS Aalsmeer versterkt met een nieuwe keepster, Amber en een nieuwe speelster, Phebe. Beiden zijn niet onbekend op het handbalveld. Amber verdedigde eerder het doel van Aristos en Phebe speelde bij Quintus.

Lees meer...

FIQAS dames volop in voorbereiding

Na de bostrainingen in eind juli trainen de dames van FIQAS Aalsmeer nu alweer enige weken binnen in de zaal: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook de eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld, tegen eredivisionist SEW. Tegen SEW werd zichtbaar dat de meiden er echt zin in hebben… Er was lekker fel spel van beide kanten en dat maakte het tot een zinvolle oefenwedstrijd voor beide teams, die wisselend wonnen gedurende de 3 x 25 minuten die werden gespeeld. 

Lees meer...