eye-of-the-tiger

  • Jongens teams gehuldigd 2017
  • a.Dames C selectie 2017
  • Heren Selectie 2017-2018 1240x550
  • Dames 1 2016
  • HS 1 FIQAS Aalsmeer-Volendam 23 april 2017 1240x550
  • FIQAS Goud
  • Fiqas-Fyllingen 41 HS1
  • D in Limburg 1240x550
  • 20160917 Semmy AV 1240x550
  • E3 2016 1240x550

Jeugd gaat op kamp!

Handbalkamp 2014 kleinDe jeugd van FIQAS Aalsmeer gaat weer op Handbalkamp. Dit weekend strijken de jongens en meiden en hun begeleiders neer in ‘De Blauwe Schuur’ bij Amerongen, een plek waar ze een paar jaar geleden ook al eens zijn geweest, midden in de bossen. Het wordt vast weer een gezellig en super leuk kamp. Met de nodige verrassingen natuurlijk!

De groep is vrijdag vertrokken vanaf de Bloemhof. Onze eigen Peter van Klaveren van FIQAS TV is ook mee, dus… binnenkort is er een leuke videoregistratie te zien. Veel plezier allemaal!

Foto: van Handbalkamp 2014

Recent

Lees ook...

Het verslag van de jongens B1 die uit speelden bij koploper Leidsche Rijn, van de jongens A1 die in Volendam goede zaken deden en de bijzondere Pluim van deze week

 

Zondag: dubbelprogramma

Handballiefhebbers zitten goed a.s. zondag 26 november, want dan spelen in de Bloemhof zowel de dames als de heren van FIQAS Aalsmeer thuis. De dames beginnen om 13.15 uur aan hun wedstrijd tegen het sterke Z.A.P. dat vierde staat in de Eerste Divisie. De FIQAS mannen treffen daarna, om 15.00 uur, de mannen van het Drentse JMS/Hurry Up, altijd een geduchte tegenstander. Het beloven twee spannende partijen te worden, dus… mis het niet!

 

Bekerloting

Er is geloot voor de tweede ronde van het NHV bekertoernooi, waarvoor de mannen van FIQAS Aalsmeer 2 én 3 zich geplaatst hebben. FIQAS Aalsmeer 3 lootte een zeer sterke tegenstander: Payroll/Houten, de huidige koploper in de eredivisie. Het derde speelt wel thuis: op 20 december in de Bloemhof. De mannen van FIQAS Aalsmeer 2 moeten het opnemen tegen Zaanstreek, een ploeg die uitkomt in de Hoofdklasse D en daarin momenteel op een gedeelde derde plaats staat. De reserves spelen op 21 december uit in Zaanstad.  

 

Bestel je supportersshirt                                                                                             

Twee keer per jaar doet de kledingcommissie van FIQAS Aalsmeer een bestelling van de supportersshirts (die met de tijger waar heren en dames 1 ook in handballen). Er zijn nu passhirts en het is mogelijk om shirts te bestellen. Dat gebeurt in december bestellen, dus dit is je kans om er nog één aan te schaffen. Misschien een leuke verrassing voor de feestdagen… Laat het even weten als je nog een shirt wilt passen, dan maken we een afspraak. De shirts kosten € 44,95, inclusief alle bedrukking (naam en nummer naar keuze). Mail naar: kledingcommissie@hvaalsmeer.nl.  

 

Verlies dames

Het is de dames van FIQAS Aalsmeer niet gelukt de uitwedstrijd bij Fortissimo in Cothen te winnen. Het werd 27-24 voor de thuisploeg. De Aalsmeerse dames staan nu zevende in de Eerste Divisie, waarin de verschillen zeer klein zijn. Later meer…   

 

Dames loten Houten

Voor de tweede ronde van het NHV bekertoernooi hebben de dames van FIQAS Aalsmeer de dames van Houten als tegenstander geloot. Ook is het een uitwedstrijd: op dinsdag 12 december om 19.30 uur in the Dome in Houten. De dames van Houten komen uit in de Hoofdklasse B en staan daarin momenteel op de zevende plaats.    

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Zoeken

   
 

FIQAS TV

Videoverslag Peter

Foto Galerij

pictures-gallery2

 

 

handbal 2017 selection mike multi karssingdavid@motion-fysiotherapie.nl

 

    facebook    twitter